Actorul Dorel Vişan, în vârstă de 86 de ani, a fost invitat în cadrul unui podcast, unde a dezvăluit ce mănâncă, aproape în fiecare zi, pentru a avea glicemia normală.
„Mănânc foarte multă ceapă, ceapa scade glicemia. Cei care au glicemia ridicată, dacă mănâncă ceapă sub orice formă… de exemplu într-o săptămână trebuie să mănânce ceapă de trei ori pe zi, la fiecare masă este foarte bine pentru sănătate. Ceapa este mai acceptabilă și dacă mănânci după (ce mănânci ceapă – n.r) o frunză de pătrunjel… dispare mirosul ei. În ceapă este o substanță care revigorează celulele pancreatice… asta poate fi explicația. Eu mă ocup de 25 de ani cu asta, fac și sirop de ceapă, iar în toți anii ăștia nu am fost niciodată răcit”, a spus actorul, în cadrul podcastului moderat de Adina Alberts.
Sursa foto: Captură video podcast Altceva